24/06/2015 - ΕΣΑμεΑ - Αποκατάσταση αδικιών σε συνταξιούχους με αναπηρία PDF Εκτύπωση E-mail

esamealogo

Προτάσεις προς την Πολιτεία για την αποκατάσταση αδικιών προς τους συνταξιούχους με αναπηρία και μέλη των οικογενειών τους, που έχουν στη φροντίδα τους άτομα με αναπηρία και γενικότερα για την προστασία αυτής της κοινωνικής ομάδας, η οποία έχει πληγεί με τον πιο σκληρό τρόπο από την διαρκή και εντεινόμενη οικονομική κρίση, απέστειλε η ΕΣΑμεΑ στο υπουργείο Οικονομικών, μέσω του νομοσχεδίου «Ρυθμίσεις συνταξιοδοτικών θεμάτων του Δημοσίου και άλλες διατάξεις».

Οι προτάσεις αφορούν σε συμπληρώσεις- τροποποιήσεις του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου για τους συνταξιούχους με αναπηρία του δημοσίου τομέα και στην άρση μνημονιακών διατάξεων με τις οποίες έχουν υποστεί μειώσεις συνταξιούχοι με αναπηρία του δημοσίου τομέα και μέλη των οικογενειών που έχουν στη φροντίδα τους άτομα με αναπηρία. Επίσης προτείνεται στο παρόν νομοσχέδιο να κατατεθεί τροπολογία για την άρση άδικων και άκριτων μειώσεων που έχουν υποστεί ακόμη και χαμηλοσυνταξιούχοι αναπηρίας του ιδιωτικού τομέα.

Για να διαβάσετε την επιστολή πατήστε εδώ.

 

Δωρεά Οργάνων

dorea organon

Κέντρo Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.)

ΚΕΠΑ

Γενικές Πληροφορίες  

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

HLESY LOGO1

Γενικές Πληροφορίες  

Eφημερίες Φαρμακείων

cross green pharmacy   

Eφημερίες Νοσοκομείων

cross red hospital   

© 2011 - Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω"            Το Σωματείο  |  Εγγραφή Μέλους  Στήριξε το έργο μας  Επικοινωνία  |    

Διεύθυνση γραφείου: Βερανζέρου 15, Αθήνα, 4ος όροφος
Ώρες λειτουργείας γραφείου: Δευτέρα και Πέμπτη από 17:00 έως 19:00

 

Η σελίδα μας στο facebook 

To κανάλι μας στο YouTube

Developed by Interad