29/1/2016 - Εκδήλωση "Μεταμόσχευση ΗΠΑΤΟΣ" PDF Εκτύπωση E-mail

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης του Ήπατος (Ε.Ε.Μ.Η) σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ),  το Σωματείο Ηπατομοσχευθέντων Ελλάδος «ΗΠΑΡxω» και το Σύλλογο Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας» διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση ανοιχτή προς το κοινό με θέμα την «Μεταμόσχευση Ήπατος» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 

Κύρια προσπάθεια των οργανωτών είναι να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα με στόχο αφενός την ενημέρωση του κοινού για τη μεταμόσχευση ήπατος και αφετέρου να θέσουμε προ των ευθυνών και των υποχρεώσεών τους, όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Η πρόεδρος του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" κα Θεοδωρίδου Χριστίνας θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα "Τα προβλήματα των ασθενών".

Η ενημερωτική εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου 2016, στο Ξενοδοχείο Royal Olympic, στην Αθήνα και ώρα 18:00.

Για να διαβάσετε το πρόγραμμα της εκδήλωσης πατήστε εδώ.

Για να διαβάσετε το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

 

 

 

Δωρεά Οργάνων

dorea organon

Κέντρo Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.)

ΚΕΠΑ

Γενικές Πληροφορίες  

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

HLESY LOGO1

Γενικές Πληροφορίες  

Eφημερίες Φαρμακείων

cross green pharmacy   

Eφημερίες Νοσοκομείων

cross red hospital   

© 2011 - Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω"            Το Σωματείο  |  Εγγραφή Μέλους  Στήριξε το έργο μας  Επικοινωνία  |    

Διεύθυνση γραφείου: Βερανζέρου 15, Αθήνα, 4ος όροφος
Ώρες λειτουργείας γραφείου: Δευτέρα και Πέμπτη από 17:00 έως 19:00

 

Η σελίδα μας στο facebook 

To κανάλι μας στο YouTube

Developed by Interad