09/12/2014 - Συνάντηση με τον τ. Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κουτρουμάνη Γ. PDF Εκτύπωση E-mail

pasok11

Αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ. του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" συναντήθηκε με τον τ. Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κο. Κουτρουμάνη Γ. με σκοπό να σηζητηθούν θέματα που αφορούν την παροχή συντάξεων και αναπηρικών-προνοιακών επιδομάτων. Κύριος στόχος της συζήτησης η ανάδειξη της αντισυνταγματικής  Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Ρυθμίσεις κατεπειγόντων θεμάτων του ν.4046/2012 και του ν. 4093/2012» με την οποία εντάχθηκαν στις διατάξεις του μνημονιακού Νόμου 4093/2012 οι συντάξεις τους των ΑμεΑ που υπάγονται στους ασφαλιστικούς φορείς του Υπουργείου Εργασίας. Επίσης του έγιναν λεπτομερείς αναφορές όσον αφορά θέματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι μεταμοσχευμένοι ασθενείς.

Ο κο. Κουτρουμάνης δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις επισυμάνσεις μας στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ώστε να εξεβρεθεί λύση στο προαναφερόμενα θέματα.

Το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" θα συνεχίσει την προσπάθεια για την ανάδειξη των προβλημάτων των μεταμοσχευμένων ασθενών.

Για να διαβάσετε το υπόμνημα του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος πατήστε εδώ.

 

Δωρεά Οργάνων

dorea organon

Κέντρo Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.)

ΚΕΠΑ

Γενικές Πληροφορίες  

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

HLESY LOGO1

Γενικές Πληροφορίες  

Eφημερίες Φαρμακείων

cross green pharmacy   

Eφημερίες Νοσοκομείων

cross red hospital   

© 2011 - Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω"            Το Σωματείο  |  Εγγραφή Μέλους  Στήριξε το έργο μας  Επικοινωνία  |    

Διεύθυνση γραφείου: Βερανζέρου 15, Αθήνα, 4ος όροφος
Ώρες λειτουργείας γραφείου: Δευτέρα και Πέμπτη από 17:00 έως 19:00

 

Η σελίδα μας στο facebook 

To κανάλι μας στο YouTube

Developed by Interad