21/12/2014 - Εκδήλωση " Μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων και προβλήματα μετά από Μεταμόσχευση συμπαγών οργάνων " PDF Εκτύπωση E-mail

invitation

ekdilosi291220141

To μέλος του ΔΣ κα. Μανιάτη Ελένη στη διάρκεια της ομιλίας της

Στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού Χωρίς Σύνορα» την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο "Χίλτον" πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα: "Μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων: Εισαγωγή - Η ελληνική εμπειρία. Αιματολογικά Προβλήματα μετά από Μεταμόσχευση συμπαγών οργάνων"  από το τμήμα Αιματολογικό και Λεμφωμάτων -Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, Γ.Ν.Α. "Ο Ευαγγελισμός".

Την εκδήλωση διοργάνωσαν: ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευμένων Καρδιάς-Πνευμόνων - «Η Σκυτάλη», το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος «ΗΠΑΡxω», ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευθέντων εκ νεφρού,  και ο Σύλλογος Μεταμοσχευμένων Μυελού των Οστών «ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ» Η εκδήλωσε τελούσε υπό την αιγίδα του ΕΟΜ.Το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" εκπροσώπησε το μέλος του ΔΣ κα. Μανιάτη Ελένη.
Στο τέλος της εκδήλωσης βραβεύτηκε για την προσφορά το συγκεκριμένο τμήμα.
Οι σύλλογοι είχαν και περίπτερα στο εν λόγω φεστιβάλ και μαζί με τον ΕΟΜ ενημέρωναν τους επισκέπτες για τη Δωρεά Οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τα μέλη μας που στήριξαν την εκδύλωση.

Για να δείτε φωτογραφίες πατήστε εδώ

 

Δωρεά Οργάνων

dorea organon

Κέντρo Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.)

ΚΕΠΑ

Γενικές Πληροφορίες  

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

HLESY LOGO1

Γενικές Πληροφορίες  

Eφημερίες Φαρμακείων

cross green pharmacy   

Eφημερίες Νοσοκομείων

cross red hospital   

© 2011 - Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω"            Το Σωματείο  |  Εγγραφή Μέλους  Στήριξε το έργο μας  Επικοινωνία  |    

Διεύθυνση γραφείου: Βερανζέρου 15, Αθήνα, 4ος όροφος
Ώρες λειτουργείας γραφείου: Δευτέρα και Πέμπτη από 17:00 έως 19:00

 

Η σελίδα μας στο facebook 

To κανάλι μας στο YouTube

Developed by Interad