08/01/2015 - Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Τομέα Αναπηρίας και Χρόνιων Παθήσεων του κινήματος "Το Ποτάμι" PDF Εκτύπωση E-mail

hparxo potami

Στις 08/01/2015 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" επισκέφτηκε τον Τομέα Αναπηρίας και Χρόνιων Παθήσεων του κινήματος "Το Ποτάμι" ύστερα από πρόσκληση του Τομεάρχη Αναπηρίας και Χρόνιων Παθήσεων κο. Δημήτρη Κοντοπίδη.

Τα μέλη του Δ.Σ. ανέλυσαν στα στελέχη του Τομέα Αναπηρίας και Χρόνιων Παθήσεων του κινήματος "Το Ποτάμι" και ποιό συγκεκριμένα στον Τομεάρχη Αναπηρίας και Χρόνιων Παθήσεων κο. Δημήτρη Κοντοπίδη, στον Αντώνη Ρόμπο, Αναπληρωτή Καθηγητή Νευρολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στον Απόστολο Σιαπέρα, Δικηγόρο Θεσσαλονίκης την άσχημη κατάσταση στο χώρο των μεταμοσχεύσεων και την ανάγκη να λειτουργήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και πιο άρτια τα ήδη από τον Δεκέμβρη του 2013 αδειοδοτηθέντα μεταμοσχευτικά κέντρα.

Επίσης τους έγινε εκτενή ενημέρωση για τις αντισυνταγματικές μειώσεις στις συντάξεις των ΑμεΑ ανάλογα με τον ασφαλιστικό τους φορέα έτσι όπως νομοθετήθηκε με τον μνημονιακό νόμο 4093/2012.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλο κλίμα και συμφωνήσαμε να συνεχιστεί η συνεργασία μας με στόχο την προώθηση και επίλυση σοβαρών προβλημάτων που αφορούν τους μεταμοσχευμένους ασθενείς αλλά και τους ΑμεΑ γενικότερα.

Ευχαριστούμε πολύ τον κο. Δημήτρη Κοντοπίδη για την πρόσκληση.

Για να διαβάσετε την ανακοίνωση του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" πατήστε εδώ. 

 

Δωρεά Οργάνων

dorea organon

Κέντρo Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.)

ΚΕΠΑ

Γενικές Πληροφορίες  

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

HLESY LOGO1

Γενικές Πληροφορίες  

Eφημερίες Φαρμακείων

cross green pharmacy   

Eφημερίες Νοσοκομείων

cross red hospital   

© 2011 - Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω"            Το Σωματείο  |  Εγγραφή Μέλους  Στήριξε το έργο μας  Επικοινωνία  |    

Διεύθυνση γραφείου: Βερανζέρου 15, Αθήνα, 4ος όροφος
Ώρες λειτουργείας γραφείου: Δευτέρα και Πέμπτη από 17:00 έως 19:00

 

Η σελίδα μας στο facebook 

To κανάλι μας στο YouTube

Developed by Interad