Δράσεις
21/12/2014 - Προτεινόμενη τροπολογία να εξομοιώνονται πλήρως οι μεταμοσχευμένοι συμπαγών οργάνων με τους μεταμοσχευμένους νεφρού PDF Εκτύπωση E-mail

tropologiaisotitametamosxeymenoismall

Προτεινόμενη τροπολογία 9 βουλευτών για την εξομοίωση των μεταμοσχευμένοι συμπαγών οργάνων, με τους μεταμοσχευμένους νεφρού.

Περισσότερα...
 
21/12/2014 - Εκδήλωση " Μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων και προβλήματα μετά από Μεταμόσχευση συμπαγών οργάνων " PDF Εκτύπωση E-mail

ekdilosi29122014

Στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού Χωρίς Σύνορα» την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο "Χίλτον" πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα: "Μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων: Εισαγωγή - Η ελληνική εμπειρία. Αιματολογικά Προβλήματα μετά από Μεταμόσχευση συμπαγών οργάνων"  από το τμήμα Αιματολογικό και Λεμφωμάτων -Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, Γ.Ν.Α. "Ο Ευαγγελισμός".

Περισσότερα...
 
09/12/2014 - Συνάντηση με τον τ. Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κουτρουμάνη Γ. PDF Εκτύπωση E-mail

pasok11

Αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ. του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" με τον τ. Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κο. Κουτρουμάνη Γ. με σκοπό να σηζητηθούν θέματα που αφορούν την παροχή συντάξεων και αναπηρικών-προνοιακών επιδομάτων.  

Περισσότερα...
 
08/12/2014 - Συνάντηση με το ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα PDF Εκτύπωση E-mail

kke1 

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος «ΗΠΑΡxω» προκειμένου να λειτουργήσει μεταμοσχευτική μονάδα ήπατος στην Ν.Ελλάδα και συγχρόνως προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μεταμοσχευμένοι τόσο στον ιατρικό όσο και οικονομικό τομέα αλλά και προτάσεις ώστε να ξεφύγουν οι μεταμοσχεύσεις από το τέλμα που έχουν περιέλθει, μέλη του Δ.Σ. συναντήθηκαν με το ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κο. Δ. Κουτσούμπα. 

Περισσότερα...
 
24-25/11/2014 - Συνέδριο EΣΑμεΑ για την κοινωνική προστασία PDF Εκτύπωση E-mail

esamea112014

"Μπροστά στην 3η Δεκέμβρη - Εθνική Ημέρα ΑμεΑ - Συνέδριο για την κοινωνική προστασία"
Η Ε.Σ.Α.μεΑ., στο πλαίσιο της 3ης Δεκέμβρη - Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, διοργανώνει Συνέδριο με θέμα: «Κοινωνική Προστασία - Πρόνοια και Άτομα με Αναπηρία: Υπό το πρίσμα της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία σε περίοδο οικονομικής κρίσης». To Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" εκπροσωπεί η Πρόεδρος κα. Θεοδωρίδου Χριστίνα και η Ταμίας κα. Καλογήρου Αργυρώ.

Περισσότερα...
 
04/11/2014 - Συνάντηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κυριακάκη Β. και Στρατούλη Δ. PDF Εκτύπωση E-mail

2014-11-04 stratoulis site

Στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος «ΗΠΑΡxω» προκειμένου να λειτουργήσει μεταμοσχευτική μονάδα ήπατος στην Ν.Ελλάδα και συγχρόνως προτάσεις ώστε να ξεφύγουν οι μεταμοσχεύσεις από το τέλμα που έχουν περιέλθει, μέλη του Δ.Σ. συναντήθηκαν με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κο. Κυριακάκη Β. και κο. Στρατούλη Δ..

Περισσότερα...
 
03/11/2014 - "Γιατροί του Κόσμου" - Eυχαριστήρια επιστολή προς το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" PDF Εκτύπωση E-mail

giatroi tou kosmou

Οι "Γιατροί του Κόσμου" απέστηλαν ευχαριστήρια επιστολή προς το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" για τη συμμετοχή του στην ημερίδα που οργανώθηκε από τους "Γιατρούς του Κόσμου" σε συνεργασία με το Περιφερειακό Γραφείο του ΕΟΜ Β.Ελλάδος στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, στo πλαίσιo των εκδηλώσεων για την Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων 01/11/2014.

Περισσότερα...
 
01/11/2014 - Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων και Μεταμοσχεύσεων PDF Εκτύπωση E-mail

444444 site

Την 01/11/2014, Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων και Μεταμοσχεύσεων, το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" συμμετέχει στην ενημερωτική εκδήλωση του Παραρτήματος ΕΟΜ Β. Ελλάδος στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα...
 
31/10/2014 - "Zωής Συνέχεια" - Εκδήλωση για τη Δωρεά Οργάνων PDF Εκτύπωση E-mail

33333333 site

Στo πλαίσιo των εκδηλώσεων για την Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων 01/11/2014 οργανώνεται ημερίδα από τους "Γιατρούς του Κόσμου" σε συνεργασία με το Περιφερειακό Γραφείο του ΕΟΜ Β.Ελλάδος στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" εκπροσωπεί η Πρόεδρος κα. Θεοδωρίδου Χριστίνα.

Περισσότερα...
 
22/10/2014 - Συνάντηση με την ομάδα μεταμοσχεύσεων συμπαγών οργάνων του ΓΝΑ «Ευαγγελισμός» PDF Εκτύπωση E-mail

hparxo logo

 

 

 

 

Στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος «ΗΠΑΡxω» προκειμένου να ξεφύγουν οι μεταμοσχεύσεις από το τέλμα που έχουν περιέλθει, μέλη του ΔΣ συναντήθηκαν με τον κο. Σπύρο Δρακόπουλο Διευθυντή Α' Χειρουργικής Κλινικής και Μονάδος Μεταμοσχεύσεων Οργάνων αλλά και την ομάδα μεταμοσχεύσεων συμπαγών οργάνων του ΓΝΑ «Ευαγγελισμός». 

Περισσότερα...
 
15/10/2014 - Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΟΜ Κωστάκη Α. PDF Εκτύπωση E-mail

 hparxo logo

 

 

 

Στο πλαίσιο των συναντήσεων για να διερευνηθεί η μη λειτουργία της μεταμοσχευτικής μονάδας ήπατος στην Ν.Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στις 15/10/2014 συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος «ΗΠΑΡxω» με τον Πρόεδρο του ΕΟΜ κο. Κωστάκη Α. Ακολουθεί η ανακοίνωση ενημέρωσης που αφορά τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης συνάντησης.

Περισσότερα...
 
07/10/2014 - Προς ΕΣΑμεΑ - Προτάσεις επί της επικειμενης τροποποίησης του Ενιαίου Κανονισμού Παροχής Υγείας του ΕΟΠΥΥ PDF Εκτύπωση E-mail

HPARXO esamea

 

 

 

 

 

Ύστερα από αίτημα της ΕΣΑμεΑ το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" απέστειλε τις παρατηρήσεις του για το προσχέδιο υπομνήματος προτάσεων - παρατηρήσεων επί της επικείμενης τροποποίησης του Ενιαίου Κανονισμού Παροχής Υγείας του ΕΟΠΥΥ.

Περισσότερα...
 
02/10/2014 - Προς Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, ΓΝΑ "Λαϊκό", ΓΝΑ "Ευαγγελισμός" - Αίτημα συναντήσεων για τη μη λειτουργία μεταμοσχευτικής μονάδας ήπατος στη Ν. Ελλάδα PDF Εκτύπωση E-mail

hparxo logo

 

 

 

 

To Δ.Σ. του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" αποφάσισε να πραγματοποιήσει σειρά επαφών με τους αρμόδιους φορείς ώστε να διερευνηθούν οι λόγοι που δεν έχουν επιτρέψει μέχρι σήμερα τη λειτουργία μεταμοσχευτικής μονάδας ήπατος.

Περισσότερα...
 
20/06/2014 - 1η συνεδρίαση της Επιτροπής Χρόνιων Παθήσεων της ΕΣΑμεΑ PDF Εκτύπωση E-mail

HPARXO esamea

 

 

 

 

 

Το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" συμμετέχει στην 1η συνεδρίαση των τακτικών μελών της Επιτροπής Χρόνιων Παθήσεων της ΕΣΑμεΑ την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 και ώρα 13:30.  Το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" εκπροσώπησε η Ταμίας κα. Καλογήρου Αργυρώ.

Περισσότερα...
 
09/06/2014 - Προς Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Κοντό Δ. - Χρεώσεις ασθενών που απευθύνονται στο βέλγικο σύστημα παροχής υγείας για μεταμόσχευση PDF Εκτύπωση E-mail

hparxo logo

 

 

 

 

Με την παρούσα επιστολή, επισημάνουμε στον Πρόεδρο ΕΟΠΥΥ κο. Κοντό Δημήτρη συγκεκριμένο πρόβλημα ασθενών όταν απευθύνονται στο βέλγικο σύστημα παροχής υγείας με σκοπό να υποβληθούν σε μεταμόσχευση ήπατος ή να επανελεγχθεί η κατάσταση της υγείας τους μετά από την υποβολή τους σε μεταμόσχευση ήπατος.

Περισσότερα...
 
13/05/2014 - Πρoς ΕΟΜ - Πρόταση για τροποποίηση του νόμου Ν.3984/2011 «Δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων και άλλες διατάξεις» με στόχο την προώθηση των μεταμοσχεύσεων PDF Εκτύπωση E-mail

HPARXO SYNEXIZO

 

 

 

 

 

Το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευμένων Καρδιάς και Φίλων της Μεταμόσχευσεις "Συνεχίζω" καταθέτουν την κοινή πρότασή τους στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, όσον αφορά την πρόσθεση του Υπουργείου Υγείας για τροποποίηση του νόμου Ν.3984/2011 «Δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων και άλλες διατάξεις» με στόχο την προώθηση των μεταμοσχεύσεων στη χώρα μας.

Περισσότερα...
 
16/03/2014 - Προς Υπουργό Οικονομικών Στουρνάρα Ι., Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Σταϊκούρα Χ., Υφυπουργό Οικονομικών Μαυραγάνη Γ., Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση Ι. - Μη σύννομες περικοπές στην παροχή της σύνταξης των ΑμεΑ PDF Εκτύπωση E-mail

3 logos

 

Με την παρούσα επιστολή, οι πανελλήνιοι σύλλογοι μεταμοσχευμένων συμπαγών οργάνων (Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευθέντων εκ Νεφρού, Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω", Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευμένων Καρδιάς και Φίλων της Μεταμόσχευσης "Συνεχίζω") καταγγέλλουν τη μη σύννομη, αντισυνταγματική και εν τέλει ανήθικη πολιτική των διακρίσεων μεταξύ των πολιτών που εφαρμόζει η κυβέρνηση. Ιδιαίτερα αυτή η παράκρουση αναδεικνύεται στην απόφαση της να εξαιρεί ΜΟΝΟ από τις απάνθρωπες μνημονικές οριζόντιες περικοπές στις συντάξεις τα ΑμεΑ που είναι ασφαλισμένοι στο Δημόσιο. Διαχωρισμός που δεν λαμβάνει υπόψη τη βιολογική κατάσταση του συνταξιούχου ή το ποσοστό της αναπηρίας του.

Περισσότερα...
 
06/03/2014 - Προς ΕΟΜ - Αδειοδότηση μεταμοσχευτικής μονάδας ήπατος χωρίς να πλειρούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις του νόμου PDF Εκτύπωση E-mail

hparxo logo

 

 

 

 

Με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία και αγανάκτηση μας προς όλα τα μέλη του ΔΣ του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων για το λόγο ότι, με δική τους απόφαση ενέκριναν την αδειοδότηση της μεταμοσχευτικής μονάδας ήπατος του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΛΑΪΚΟ» χωρίς να πλειρούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις του νόμου για την ασφαλή λειτουργία της μονάδας.

Περισσότερα...
 
27/01/2014 - Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Γεωργιάδη A. αντιπροσωπείας πανελλήνιων συλλόγων μεταμοσχευμένων συμπαγών οργάνων PDF Εκτύπωση E-mail

φωτογραφία 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eπίσκεψη αντιπροσωπείας πανελλήνιων συλλόγων μεταμοσχευμένων συμπαγών οργάνων (Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευμένων εκ Νεφρού, Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω", Σύλλογος Μεταμοσχευμένων Καρδίας και Φίλων της Μεταμόσχευμένων "Συνεχίζω") στον Υπουργό Υγείας κο. Γεωργιάδη A. όπου κατατέθει υπόμνημα με σοβαρά ζητήματα και έγινε εκτεταμένη συζήτηση για τα προβλήματα που αφορούν τους μεταμοσχευμένους συμπαγών οργάνων.

Περισσότερα...
 
27/01/2014 - Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας Κεγκέρογλου Β. PDF Εκτύπωση E-mail

HPARXO SYNEXIZO 

 

 

 

 

Στις 27/01/2014 παρουσία του α) κ. Υφυπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κο. Κεγκέρογλου β) της  Γεν. Γραμμ. Πρόνοιας κα. Μπέκου Ε. από τη μια μεριά και των Προέδρων του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος «ΗΠΑΡxω» κας Χρ. Θεοδωρίδου που ηγείτο πολυμελούς αντιπροσωπείας του Δ.Σ. και του Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Καρδίας και Φίλων της Μεταμόσχευσης «Συνεχίζω» κ. Δημ. Μαγγίνας με το Γραμματέας του συλλόγου κ. Αν. Κωνσταντίνου.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 2 από 5

Δωρεά Οργάνων

dorea organon

Κέντρo Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.)

ΚΕΠΑ

Γενικές Πληροφορίες  

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

HLESY LOGO1

Γενικές Πληροφορίες  

Eφημερίες Φαρμακείων

cross green pharmacy   

Eφημερίες Νοσοκομείων

cross red hospital   

© 2011 - Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω"            Το Σωματείο  |  Εγγραφή Μέλους  Στήριξε το έργο μας  Επικοινωνία  |    

Διεύθυνση γραφείου: Βερανζέρου 15, Αθήνα, 4ος όροφος
Ώρες λειτουργείας γραφείου: Δευτέρα και Πέμπτη από 17:00 έως 19:00

 

Η σελίδα μας στο facebook 

To κανάλι μας στο YouTube

Developed by Interad