Eπικαιρότητα
08/04/2015 - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων PDF Εκτύπωση E-mail

eom logo2

Ορίστηκε νέο ΔΣ στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) με την ΥΑ Aριθμ. Α2β/ΓΠ/23695/15 (ΦΕΚ 223 ΥΟΔΔ/06-04-2015).
Η νέα σύνθεση είναι η εξής:
Περισσότερα...
 
31/03/2015 - EΣΑμεΑ - Θετικά αποτελέσματα από τη συνάντηση με τον Δ. Στρατούλη PDF Εκτύπωση E-mail

esamealogo

Θετικά αποτελέσματα από τη συνάντηση με τον Δ. Στρατούλη

Πολύωρη συνάντηση για σοβαρά συνταξιοδοτικά θέματα αλλά και για το ΚΕΠΑ είχε χθες 31 Μαρτίου αντιπροσωπεία της ΕΣΑμεΑ με επικεφαλής τον πρόεδρό της Ιωάννη Βαρδακαστάνη με τον Δ. Στρατούλη, Αναπληρωτή Υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Συζητήθηκαν ζητήματα συνταξιοδότησης των ατόμων με αναπηρία και αποκατάστασης των εισοδημάτων των συνταξιούχων ατόμων με αναπηρία και γονέων/κηδεμόνων ατόμων με βαριές αναπηρίες, καθώς και η λήψη επειγόντων μέτρων θεσμικού και διαδικαστικού χαρακτήρα για το ΚΕΠΑ. 

Περισσότερα...
 
22/03/2015 - Πόρισμα σοκ για τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων PDF Εκτύπωση E-mail

DIMOKRATIKI1 

                       eom sitemapjpg

Άρθρο της εφημερίδας "Δημοκρατική" στις 22/03/2015 που αναφέρεται σε τεράστιο σκάνδαλο στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων το χρονικό διάστημα 2002-2011. 

Παράνομες προσλήψεις συμβασιούχων υπαλλήλων, ιατρών και ελεγκτών, αναθέσεις έργου σε ιδιωτικές εταιρείες χωρίς διαγωνισμό, μπόνους – «μαϊμού» σε εργαζόμενους, πλασματικές υπερωρίες και εκτός έδρας, επιδόματα σε υπαλλήλους που δεν τα δικαιούνταν και πλήθος άλλων παρανομιών και παρατυπιών περιλαμβάνει πόρισμα-σοκ του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας για τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων το οποίο απεστάλη ήδη για ποινική διερεύνηση στην Εισαγγελία Αθηνών. Η έρευνα των Επιθεωρητών αφορά το χρονικό διάστημα 2002-2011 και οι διαπιστώσεις είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικές για τις τότε διοικήσεις του Οργανισμού. 

Περισσότερα...
 
17/02/2015 - Προς ΕΟΜ - Kαταγγελία περιστατικού μη αξιοποίησης δότη στη Μυτιλήνη PDF Εκτύπωση E-mail

sillogoi skitali

Με την παρούσα επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΕΟΜ κ. Κωστάκη, οι πανελλήνιοι σύλλογοι μεταμοσχευμένων συμπαγών οργάνων (Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευθέντων εκ Νεφρού, Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω", Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευμένων Πνευμόνων-Καρδιάς "Σκυτάλη") καταγγέλλουν περιστατικό μη αξιοποίησης δότη στη Μυτιλήνη.

Περισσότερα...
 
13/02/2015 - Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης 'Ηπατος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ιογενών Ηπατιτίδων PDF Εκτύπωση E-mail

enimerotiki ekdomosi1

H Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με την Παθολογική Κλινική και το Ομώνυμο Ερευνητικό Εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) «ΕΞΟΔΟΣ», διοργανώνουν τη Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:30, στο «Χατζηγιάννειο» Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Λάρισας ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «ΙΟΓΕΝΕΙΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΕΣ B & C». 

Περισσότερα...
 
12/02/2015 - Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Κουρουμπλή Π. PDF Εκτύπωση E-mail

koyrpyplissite 

Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου αντιπροσωπεία του ΔΣ του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος συναντήθηκε με τον νέο Υπουργό Υγείας κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη.

Περισσότερα...
 
08/02/2015 - Kοπή πρωτοχρονιατικό πίτας Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" στην Αθήνα PDF Εκτύπωση E-mail

pita1

Την Κυριακή 08 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 06:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" για τα μέλη μας της Ν.Ελλάδας. 

Περισσότερα...
 
21/01/2015 - Μετεγκατάσταση ΕΟΠΥΥ PDF Εκτύπωση E-mail

eoppy logo

Mε σημερινή του ανακοίνωση (21/01/2015) ο ΕΟΠΥΥ πληροφορεί ότι η μετεγκαταστασή του ολοκληρώθηκε και πλέον όλες οι υπηρεσίες του θα στεγάζονται στο νέο κτίριο στην Αποστόλου Παύλου 12, στο Μαρούσι.

Περισσότερα...
 
16/01/2015 - Εκδήλωση παρουσίασης προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΑμεΑ PDF Εκτύπωση E-mail

siriza1

Ύστερα από πρόσκληση του Τμήματος ΑμεΑ ΣΥΡΙΖΑ μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" παραβρέθηκαν στην εκδήλωση παρουσίασης προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΑμεΑ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16/01/2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο των εργαζομένων του ΟΤΕ στην Αθήνα. Στη συγκέντρωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι από σωματεία και ομοσπονδίες ΑμεΑ.

Περισσότερα...
 
12/01/2015 - Συνέντευξη Τύπου - Οι εμπειρίες και τα αποτελέσματα που προέκυψαν από σχεδιασμένη παρέμβαση για την Ηπατίτιδα Β PDF Εκτύπωση E-mail

ekdilosi praksi1

Tη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου η PRAKSIS ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική Οργάνωση με στόχο το σχεδιασμό, εφαρμογή και υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης, στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της εκστρατείας ενημέρωσης και εξέτασης για την ηπατίτιδα Β, παρουσίασε τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων. Το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος κος Σουβλής Πλούταρχος. 

Περισσότερα...
 
08/01/2015 - Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Τομέα Αναπηρίας και Χρόνιων Παθήσεων του κινήματος "Το Ποτάμι" PDF Εκτύπωση E-mail

hparxo potami

Στις 08/01/2015 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" επισκέφτηκε τον Τομέα Αναπηρίας και Χρόνιων Παθήσεων του κινήματος "Το Ποτάμι", ύστερα από πρόσκληση του Τομεάρχη Αναπηρίας και Χρόνιων Παθήσεων κο. Δημήτρη Κοντοπίδη.

Περισσότερα...
 
04/01/2015 - Koπή πρωτοχρονιάτικης πίτας PDF Εκτύπωση E-mail

hparxo logo

 

 

 

 

Δελτίο Τύπου που αφορά την πραγματοποίηση εκδηλώσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω". 

Περισσότερα...
 
02/01/2015 - Άρθρο της εφημερίδας "Εργασία" για τις αλλαγές όσον αφορά τις αναπηρικές συντάξεις και επιδόματα για το 2015 PDF Εκτύπωση E-mail

ergasialogo

Άρθρο της εφημερίδας "ΕΡΓΑΣΙΑ" στις 02/01/2015 που αφορά τις αλλαγές όσον αφορά την παροχή αναπηρικών συντάξεων και επιδομάτων και γενικότερα των οαροχών των ΑμεΑ μέσα στο 2015. Στο ίδιο άρθρο υπάρχει και συνέντευξη του Προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) κο. Βαρδακαστάνη.

Περισσότερα...
 
29/12/2014 - Ανακοίνωση ΕΣΑμεΑ - Προκηρύξεις για θέσεις στο δημόσιο πανελλαδικά με τον Ν.2643/1998 PDF Εκτύπωση E-mail

esamealogo

Προκηρύξεις για θέσεις στο δημόσιο πανελλαδικά με τον Ν.2643/1998.

Περισσότερα...
 
23/12/2014 - Δεν ψηφίστηκε η προτεινόμενη τροπολογία να εξομοιώνονται πλήρως οι μεταμοσχευμένοι συμπαγών οργάνων με τους μεταμοσχευμένους νεφρού PDF Εκτύπωση E-mail

hparxo logo

 

 

 

 

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας «Ίδρυση Παρατηρητηρίου Άνοιας, βελτίωση Περιγεννητικής Φροντίδας και ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας»  χωρίς δυστυχώς να περάσει η προτεινόμενη τροπολογία 9 βουλευτών για την εξομοίωση των μεταμοσχευμένων συμπαγών οργάνων με τους μεταμοσχευμένους νεφρού.

Περισσότερα...
 
21/12/2014 - Προτεινόμενη τροπολογία να εξομοιώνονται πλήρως οι μεταμοσχευμένοι συμπαγών οργάνων με τους μεταμοσχευμένους νεφρού PDF Εκτύπωση E-mail

tropologiaisotitametamosxeymenoismall

Προτεινόμενη τροπολογία 9 βουλευτών για την εξομοίωση των μεταμοσχευμένοι συμπαγών οργάνων, με τους μεταμοσχευμένους νεφρού.

Περισσότερα...
 
21/12/2014 - Εκδήλωση " Μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων και προβλήματα μετά από Μεταμόσχευση συμπαγών οργάνων " PDF Εκτύπωση E-mail

ekdilosi29122014

Στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού Χωρίς Σύνορα» την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο "Χίλτον" πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα: "Μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων: Εισαγωγή - Η ελληνική εμπειρία. Αιματολογικά Προβλήματα μετά από Μεταμόσχευση συμπαγών οργάνων"  από το τμήμα Αιματολογικό και Λεμφωμάτων -Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, Γ.Ν.Α. "Ο Ευαγγελισμός".

Περισσότερα...
 
09/12/2014 - Συνάντηση με τον τ. Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κουτρουμάνη Γ. PDF Εκτύπωση E-mail

pasok11

Αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ. του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" με τον τ. Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κο. Κουτρουμάνη Γ. με σκοπό να σηζητηθούν θέματα που αφορούν την παροχή συντάξεων και αναπηρικών-προνοιακών επιδομάτων.  

Περισσότερα...
 
08/12/2014 - To δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ για τη συνάντηση με το ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα PDF Εκτύπωση E-mail

nerit kke

To δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ αναφέρεται στη συνάντηση μελών του ΔΣ του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" με το ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα που πραγματοποιήθηκε στις 08/12/2014.

Περισσότερα...
 
08/12/2014 - Συνάντηση με το ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα PDF Εκτύπωση E-mail

kke1 

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος «ΗΠΑΡxω» προκειμένου να λειτουργήσει μεταμοσχευτική μονάδα ήπατος στην Ν.Ελλάδα και συγχρόνως προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μεταμοσχευμένοι τόσο στον ιατρικό όσο και οικονομικό τομέα αλλά και προτάσεις ώστε να ξεφύγουν οι μεταμοσχεύσεις από το τέλμα που έχουν περιέλθει, μέλη του Δ.Σ. συναντήθηκαν με το ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κο. Δ. Κουτσούμπα. 

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 2 από 11

Δωρεά Οργάνων

dorea organon

Κέντρo Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.)

ΚΕΠΑ

Γενικές Πληροφορίες  

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

HLESY LOGO1

Γενικές Πληροφορίες  

Eφημερίες Φαρμακείων

cross green pharmacy   

Eφημερίες Νοσοκομείων

cross red hospital   

© 2011 - Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω"            Το Σωματείο  |  Εγγραφή Μέλους  Στήριξε το έργο μας  Επικοινωνία  |    

Διεύθυνση γραφείου: Βερανζέρου 15, Αθήνα, 4ος όροφος
Ώρες λειτουργείας γραφείου: Δευτέρα και Πέμπτη από 17:00 έως 19:00

 

Η σελίδα μας στο facebook 

To κανάλι μας στο YouTube

Developed by Interad