Δραστηριότητες
03/03/2016 - Προς Διοικητή Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» Παπασάββα Μ. - Διαμόρφωση κατάλληλων υποδομών για τη διαχείριση ανοσοκατασταλόμενων μεταμοσχευμένων ανήλικων ασθενών PDF Εκτύπωση E-mail

hparxo logo

 

 

 

 

Με την παρούσα επιστολή επισημάνουμε στο Διοικητή του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» κ. Παπασάββα Μανώλη, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ανοσοκατασταλόμενοι μεταμοσχευμένοι ανήλικοι ασθενείς στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Κυρίως τονίζουμε την έλλειψη κατάλληλων υποδομών για τη διαχείριση των συγκεκριμένων εξειδικευμένων ασθενών και την αναγκαιότητα διαμόρφωσή τους. 

Περισσότερα...
 
21/01/2016 - Koπή πρωτοχρονιάτικης πίτας PDF Εκτύπωση E-mail
Περισσότερα...
 
4/11/2015 - Πανελλαδικό Παν-αναπηρικό Συλλαλητήριο PDF Εκτύπωση E-mail

4 noembriou sillalitirio

Η ΕΣΑμεΑ διοργανώνει Πανελλήνιο Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο την Τετάρτη 4/10/2015 και ώρα 11:00 στην πλατεία Ομόνοιας. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτηρίας προς την Βουλή στην πλατεία Συντάγματος.

Περισσότερα...
 
15/02/2016 - Επιστολή υποστήριξης προς τη Παθολογική Κλινική & Ομώνυμο Ερευνητικό Εργαστήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας PDF Εκτύπωση E-mail

hparxo logo

 

 

 

 

 Eπιστολή υποστήριξης του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" για τη Παθολογική Κλινική & Ομώνυμο Ερευνητικό Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  που έχει προταθεί να συμμετέχει στο European Reference Network-RARE LIVER και αφορά στα αυτοάνοσα νοσήματα του ήπατος, γενετικά νοσήματα και σπάνιους όγκους ήπατος.

Περισσότερα...
 
04/01/2015 - Koπή πρωτοχρονιάτικης πίτας PDF Εκτύπωση E-mail
Περισσότερα...
 
31/10/2013 - Πανελλαδική Παν-αναπηρική Κινητοποίηση PDF Εκτύπωση E-mail

BX5axpNCIAE ZHs

Η ΕΣΑμεΑ διοργανώνει Πανελλήνια Παν-αναπηρική Κινητοποίηση την Πέμπτη 31/10/2013 και ώρα 11:00 το πρωί, έξω από το υπουργείο Εργασίας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Περισσότερα...
 
22/05/2016 - 10η Γενική Συνέλευση Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" PDF Εκτύπωση E-mail
Περισσότερα...
 
29/1/2016 - Εκδήλωση "Μεταμόσχευση ΗΠΑΤΟΣ" PDF Εκτύπωση E-mail

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης του Ήπατος (Ε.Ε.Μ.Η) σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ)το Σωματείο Ηπατομοσχευθέντων Ελλάδος «ΗΠΑΡxω» και το Σύλλογο Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας» διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση ανοιχτή προς το κοινό με θέμα την «Μεταμόσχευση Ήπατος» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Περισσότερα...
 
3/11/2015 - Συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ για την πανελλήνια ημέρα δωρεάς οργάνων και ιστών PDF Εκτύπωση E-mail

Capture

Mε αφορμή την πανελλήνια ημέρα δωρεάς οργάνων και ιστών (1η Νοεμβρίου) στo δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ η πρόεδρος του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" κα Θεοδωρίδου Χριστίνα αναφέρεται στα οφέλη και τη σπουδαιότητα της δωρεάς οργάνων και των μεταμοσχεύσεων γενικότερα με στόχο την ευαισθητοποίηση της κονωνίας μας σ' ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.

Περισσότερα...
 
20/10/2015 - Συμμετοχή στο Πανελλαδικό Παν-απηρικό Συλλαλητήριο PDF Εκτύπωση E-mail
Περισσότερα...
 
10/1/2016 - Εκδήλωση «Οι μεταμοσχεύσεις στην Ελλάδα το 2016» PDF Εκτύπωση E-mail

Στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού Χωρίς Σύνορα» το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος «ΗΠΑΡxω», ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευμένων Καρδιάς-Πνευμόνων «Η Σκυτάλη», ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευθέντων εκ νεφρού και ο Σύλλογος Μεταμοσχευμένων Μυελού των Οστών «ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ» διοργανώνουν εκδήλωση  «Οι μεταμοσχεύσεις στην Ελλάδα το 2016» με ομιλητή τον Καθηγητής Αντρέας Καραμπίνης, Πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων.

Περισσότερα...
 
9/06/2015 - Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη της καμπάνιας «εCύ έκανες το τεστ;» PDF Εκτύπωση E-mail

pressconf promitheas

O Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας» ξεκινά την υλοποίηση μίας νέας φιλόδοξης εκστρατείας ενημέρωσης. Στόχος της εκστρατείας είναι η ευαισθητοποίηση, η πρόληψη και παράλληλα η προτροπή σε εξετάσεις, στοχεύοντας στην προσέγγιση του γενικού πληθυσμού αλλά και των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων σε 9 μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Ιεράπετρα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά). Η εκστρατεία γίνεται με τη συνεργασία του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος " ΗΠΑΡxω" και της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 16

Δωρεά Οργάνων

dorea organon

Κέντρo Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.)

ΚΕΠΑ

Γενικές Πληροφορίες  

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

HLESY LOGO1

Γενικές Πληροφορίες  

Eφημερίες Φαρμακείων

cross green pharmacy   

Eφημερίες Νοσοκομείων

cross red hospital   

© 2011 - Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω"            Το Σωματείο  |  Εγγραφή Μέλους  Στήριξε το έργο μας  Επικοινωνία  |    

Διεύθυνση γραφείου: Βερανζέρου 15, Αθήνα, 4ος όροφος
Ώρες λειτουργείας γραφείου: Δευτέρα και Πέμπτη από 17:00 έως 19:00

 

Η σελίδα μας στο facebook 

To κανάλι μας στο YouTube

Developed by Interad